dimecres, 17 de juny del 2015

FINAL 3r TRIMESTRE EN L' EDUCACIÓ FÍSICA DE 1r ESO

 

El 3r trimestre és la part del curs que passa més ràpid, entre altres coses perquè és el millor temps per a fer sortides i aquestes s'entenen més si s'ha donat el currículum. La qüestió, entre sortides, dies de festa i setmana santa, el trimestre passa volant.

Ens toca avaluar de nou la Condició Física (abdominals, flexibilitat, velocitat, salt i test de Cooper) per a veure com créixen les capacitats o minven, si s'adormen.

Després tocava la part d'Expressió Corporal, amb una sardana que els costa tant de ballar, sobretot per haver de fer-ho intercaladament nen-nena,  i amb les famoses danses africanes. Aquest any només ens va donar temps per a fer mitja classe d'escalfament drets i asseguts amb passos de danses africanes i l'altra mitja de ballar, imitant una coreografia senzilla, tota la classe a la vegada, en 3 grups diferents. És a dir, aquest curs l'alumnat no ha inventat cap coreografia sinó, que n'ha ballat una de ja creada.



I com cada any, l'esperada i molt ben organitzada pel Consell  Esportiu de l'Alt Penedés, la Jornada Esportiva, celebrada a Vilafranca, enguany el 28 de maig. S'hi apleguen els nois  noies de 1r, 2n i 3r d'ESO dels centres de secundària de l'Alt Penedés. S'hi practiquen simultàniament per al voltant de 1000 nois i noies els següents esports en la zona esportiva del pavelló municipal de Vilafranca:

-Bàsquet 4x4. Zona pavelló de bàsquet.
-Voleibol herba 6x6. Camp de futbol de gespa.
-Futbol sala 6X6. FIRAVI i exterior pavelló de bàsquet.
-Hoquei terra 8x8. Camp de futbol de terra. (hem canviat d’espai per tal de fer els camps més grans)
-Mataconills 8x8. Camp de futbol de gespa.
 
 
Per a practicar els diferents esports per a la Jornada esportiva fem un recordatori la setmana abans d'aquests esports que ja hem practicat durant tot el curs, excepte el hoquei.
 
 
 
 

 





 












 
JORNADA ESPORTIVA A VILAFRANCA


1. HOQUEI
     




     





    2.  MATACONILLS




     
    3. FUTBOL SALA
     

    4. BÀSQUET








     




     
     
    ÚLTIM DIA DE CLASSE
     
    Hem realitzat una activitat en equip tot el grup classe. Consistia en fer  una rotllana i aconseguir asseure's (després d'uns quants intents) cada u de nosaltres a la falda del company del darrera. Així hem comprovat que la feina en equip és aquella que tothom col·labora i participa i depèn de tot el grup l'èxit del projecte, just el que treballarien al cap de pocs dies en el Crèdit de Síntesi.

    Després han realitzat activitats físiques lliures de la professora com a comiat de l'assignatura










     




    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada