dijous, 30 de maig del 2019

LA VERGONYA I LA CONDEMNA HA DE SER PELS DIFUSORS DE LES INTIMITATS




El suïcidi, dissabte passat, d'una noia de 32 anys després de la difusió d'un vídeo seu de contingut sexual entre nombrosos treballadors de l'empresa Iveco de San Fernando de Henares, m'omple d'INDIGNACIÓ. Però, sobretot,PEL SILENCI que se'n fa d'aquest fet i de molts altres casos com aquest.
PROU! LA VERGONYA I LA CONDEMNA ROTUNDA HA DE SER PELS QUI EL DIFONEN. La noia, que possiblement li va afectar la difusió de la seva sexualitat,  va ser imprudent en passar-lo a algú altra? Pot ser, però ELLA NO ÉS CULPABLE DE LA DIFUSIÓ. Ni que ho digui ben clar un torero famós en nom de molta gent i, sobretot d'homes. UN CLAM BEN ALT PERQUÈ NO HEM DE PERMETRE QUE NINGÚ , NINGÚ VOL DIR NINGÚ, S'APROPIÏ DE LA INTIMITAT D'UNA ALTRA PERSONA. Per tant, si rebem imatges íntimes d'algú altre no tenim ni dret a veure-les i immediatament les hem d'esborrar i avisar aquella persona d'aquest fet, però mai reenviar-ho.



TEMES DE DEBAT

- Amb les noves tecnologies no hi ha oblit del passat. Les imatges a la xarxa estan perpètuament al núvol i QUALSEVOL EN POT FER MAL ÚS.

- Instagram i VIURE PER I DE LA IMATGE que volem projectar. És totalment real la idea que se'n fan els demés d' aquesta imatge que projectem?

- Ja NO HI HA ESPAI per al record, per a les paraules, PER A VIURE PER VIURE i no per a només exhibir-ho?

- Estem realment informades amb la connectivitat perpètua? Ens poden fer creure el que interessi? PENSEM, POSEM-HO TOT EN DUBTE.

- ADDICCIÓ AL MÒBIL. Ja no podem estar sense el mòbil, ni sortir de casa sense ell. Ens hem tornat dependents? 

- Aportem més reflexions...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada