dilluns, 11 de maig del 2015

APROFITEU LA REBAIXA DE LES ENTRADES PER AL CINEMA DURANT 4 DIES A PARTIR DE DEMÀ!

Les 10 recomanacions  per a la Festa del Cinema 

 Animació infantil, 'blockbusters' d'acció, cinema d'autor... Opcions per a tots el públics en una cartellera de rebaixes amb entrades a 2,90 euros

"La canción del mar"

Torna la Festa del Cinema.  Aquest cop seran quatre les jornades –de l'11 al 14 de maig– en què els cinemes tiraran la casa per la finestra i rebaixaran el preu de l'entrada a 2,90 euros. Només cal acreditar-se a www.fiestadelcine.com –els menors de 14 anys i els més grans de 60 no cal que ho facin– i comprar les entrades per internet o a les mateixes taquilles dels cinemes. I per assegurar el tret, l'ARA selecciona les 10 millors pel·lícules que ofereix la cartellera aquesta setmana: una guia per gaudir al màxim de la Festa del Cinema.
1. 'La canción del mar': Bellíssima aventura infantil teixida al voltant de llegendes del folklore irlandès que protagonitza una nena que es pot transformar en foca. Animada en dues dimensions i visualment enlluernadora, farà les delícies dels fans del Miyazaki més infantil i tendre, el d''El meu veí Totoro' o 'Ponyo al penya-segat'.
2. 'Los Vengadores: La era de Ultron': Tot i que menys rodona que la primera entrega, el retorn de l''all-stars' superheroic de Marvel continua oferint entreteniment, acció i enginy en grans dosis. Qui vulgui aprofitar la gran pantalla en tota la seva espectacularitat no té gaires opcions millors a la cartellera.
3. 'Güeros'. Filmada en blanc i negre, amb una certa flaire de cinema 'indie' americà, segueix un grup de nois de Ciutat de Mèxic a la recerca d'un obscur cantant de rock a punt de morir. La pel·lícula del debutant captura la desorientació d'una joventut perduda i sense referents i destil·la frescor d''opera prima' sense res a perdre.
4. 'Astèrix: La residència dels déus'. Per civilitzar els irreductibles gals, Juli César construeix un complex hoteler al voltant del poble d'Astèrix i Obèlix en aquesta adaptació animada d'una de les millors aventures de Goscini i Uderzo. Crítica punyent de l’especulació immobiliària, el film trasllada a la pantalla el vessant més 'slapstick' de les vinyetes originals.
5. 'Kingsman: Servicio secreto'. Un protodelinqüent juvenil és reclutat per l’impecable membre d’una organització internacional d’agents secrets –magnífic Colin Firth–. Refregit postmodern i violent dels codis del gènere d'espies que passa pel túrmix tarantinià l'imaginari de les pel·lícules de James Bond.
6. 'Una noche para sobrevivir'. Jaume Collet-Serra continua la seva productiva associació amb Liam Neeson en aquesta mena de 'western' urbà i nocturn ambientat a Nova York. L'amistat i la traïció són els eixos d'una història vigorosa i musculada que enfronta dos vells amics (Neeson i Ed Harris) forjats en el submón criminal irlandès.
7. 'La oveja Shaun'. La factoria Aardman ('Wallace & Groomit') és darrere aquesta adaptació al cinema d'una sèrie infantil de televisió pensada per als més petits. La peripècia d'un xai que, avorrit de la vida a la granja, s'escapa a la gran ciutat serveix en safata un festival de comèdia visual i homenatges cinèfils per a tots els públics.
8. 'National Gallery'. El veterà documentalista Frederick Wiseman s'endinsa amb la càmera a la National Gallery londinenca per observar atentament la gent que hi treballa i la seva relació amb les obres que s'hi exposen. Un viatge enriquidor i original a l'interior d'una de les pinacoteques més importants del món.
9. 'La sombra del actor'. Al Pacino es mira al mirall trencat del seu personatge en aquest film: un actor de llegenda del teatre i el cinema que perd el seu talent interpretatiu i se sumeix en una depressió. Retrat del crepuscle de l'actor que explora les misèries de l'ego amb ironia i adapta un relat de Philip Roth amb molta llibertat.
10. 'Fuerza mayor'. En lloc de protegir els seus fills davant una allau de neu als Alps, un pare de família fuig instintivament per salvar-se. La tragèdia s'acaba evitant, però res torna a ser el mateix per a la família. La mirada clínica del director, el suec Ruben Östlund, explora les misèries dels personatges i el conflicte interior que els rosega.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada